HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Hamburg - Dortmund - 3:0

2007.02.11. 19:26 agymosott

megkezdődött az ABSTIEGSKAMPF. és mielőtt túlzott pesszimizmussal vádolna meg valaki, vessen egy pillantást a sorsolásunkra. nagyon rosszul hangzik minden. a következő fordulóban mindenképp nyerni kell a mönchengladbach ellen, máskülönben nemhogy belekeveredünk a kiesőzónába, de esélyünk se nagyon lesz kikeveredni onnan. még a cottbus elleni hazai meccs is kötelező, de onnantól fogva csak olyan meccsek jönnek, ahol nem mernék pénzben fogadni a dortmund győzelmére. a kiesőjelöltek ellen idegenben játszunk (aachen, bochum) akárcsak a szívós, hazai pályán erős középcsapatok ellen (hannover, wolfsburg, bielefeld, hertha, leverkusen). hazai pályára marad a nürnberg, bréma, a schalke, tehát az ötödik, a második és az első helyezett, valamint a frankfurt, ami végülis verhető, csak baromira nem emlékszem valahogy, mikor nyertünk utoljára ellenük...

a meccshez csak annyit, hogy nem értme miért nem próbálkozik meg az edző hünemeierrel brzenska helyett. eddig két bundesliga-meccse volt, mindkétszer komolyabb hiba nélkül játszott. nem tudom, edzésen és az amatőröknél lehet, hogy nem olyan jó, mint ezeken a meccsein volt, dehát brzenska... szerencsétlen. sajnálom, komolyan. esetlen, ormótlan, látszik rajta, hogy nem tud megbírkozni a feladattal, egyedül az szól mellette, hogy szögleteknél veszélyes, de ugyanez hünemeierről is elmondható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr7135763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása