HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

osztályzatok

2007.05.13. 00:28 agymosott

Legyenek osztályzatok is, ha már sikerült egyenes adásban látni a meccset:

Weidenfeller: 2.5 - Lincoln szabadrugását elnézte, de egyébként nem hibázott, sőt, bravúrosan védett.

Wörns: 2 - Amióta Doll az edző, Wörns újra kezd az a szikár, kíméletlen és alapos belső védő lenni, aki sok éven keresztül teljesített hibátlanul.

Brzenska: 2 - Ő is Doll érkezése óta javult fel, korábban pedig őt is leírtam már. Ha labdaművész nem is lesz már belőle, ezúttal összpontosítottan és hibák nélkül játszott.

Dedé: 3 - Elvédekezgetett a balszélen rendesen és fegyelmezetten, de megint túlságosan passzív volt, ami az építő jellegű játékot illeti.

Metzelder: 1 - Hátvédek ritkán kapnak egyes osztályzatot, de ma akkor voltam a legnyugodtabb, amikor nála volt a labda - ha a saját térfelünkön volt nála. Ha az ellenfelén, akkor viszont mindig történt valami veszélyes. Egy kétméteres, kifejezetten gyors szélsőhátvéd, aki nem bánik rosszul a labdával - ilyenből nem csak a Bundesligában van kevés.

Kruska: 3 - A szürke eminenciás szerepében nehéz kiemelkedőt nyújtani, de amit kellett, azt megtette ezúttal is.

Tinga: 3 - Az első félidőben agilis volt és rendkívül hasznos, a második játékrészben viszont visszaesett, de nem volt sok ideje rosszul játszani, mert lecserélték. A helyére érkező Gordon kifejezetten jó benyomást tett rám, megérdemel ő is egy 2.5-et.

Kringe: 3.5 - A játék nem ment neki igazán, de a vízhordozással nem volt gond, neki pedig ez a fontosabb szerepe.

Pienaar: 3.5 - Ugyanaz igaz rá, mint Tingára, jól játszott az első félidőben, de ő is okozója volt az első gól után tapasztalható túlzott visszavonulásnak, amit a cserék végülis sikeresen akadályoztak meg. Sahinnak (3) ezúttal nem játékmesternek kellett lennie, hanem egyszerűen csak tartania kellett a labdákat, amit meg is oldott.

Frei: 3 - Rosszul játszott, de a csatárokat a gólok minősítik elsősorban. Remélhetőleg a csipő-problémáktól való megszabadulása után frissebb lesz majd a mozgása.

Smolarek: 2 - Akárcsak a Wolfsburg ellen, most is sikerült megőriznie a hidegvérét a legfontosabb pillanatban. Amúgy is jól játszott: sokat futott, passzai pontosak és ötletesek voltak.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr9574994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2007.05.13. 15:08:56

Metzelder valóban kiemelkedően játszott, üröm lehet a dortmundiaknak, hogy nagyjából utoljára előttük(mármint hazai pályán)
-kicsit olyan ez, mint számomra a szezonban Brazzo, aki élete egyik legjobbját adta...
süti beállítások módosítása