HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Duisburg - Dortmund 3-3

2008.02.02. 20:23 agymosott

néhány érdekesség:

- a Duisburg eddigi 18 meccsén 17 gólt szerzett. ebből hatot ellenünk
- az MSV második gólját szerző Tobias Willi eddigi 140 Bundesliga fellépésén egyszer sem tudott betalálni (csatárként kezdte pedig, aztán szélső lett, jelenleg szélsőhátvéd. afféle Dombi/Odonkor-típusú futógép)
- ezzel a hárommal együtt 33 gólt kaptunk idén. ennél többet csak a Bielefeld kapott (39)
- ez volt a második meccs ebben a Bundesliga- idényben, amikor mi kaptuk az első gólt, ennek ellenére pontot szereztünk. egyben az első, ahol kétgólos hátrány után szereztünk pontot, és szintén az első, ahol idegenben szereztünk pontot az ellenfél vezetése után. a kupában egyszer fordítottunk (a Frankfurt ellen, hazai pályán, 2-1)
- ha jól számolom, a kupát is belevéve, ebben az idényben a mai volt a hatodik tizenegyes amit ellenünk megítéltek. lehet, hogy tévedek, nem néztem meg. (és hány volt amennyit meg kellett (!) volna adni)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr64322498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása