HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

33. forduló, előzetes

2007.05.12. 12:11 agymosott

tippek:

Dortmund - Schalke: 1 - 2

Ha nem a Dortmund lenne az ellenfél, hanem egy ugyanilyen erősségű másik csapat, akkor a Schalke kikapna, és megint elbénázná a bajnokságot, de pont a Dortmund ellen ez nem jöhet össze. Nem a kincstári pesszimizmus beszél belőlem, ez túl nagy égés lenne nekik, kétszeres.  Így a kettő kioltja egymást, és egy nagy nehezen kiharcolt győzelem lesz belőle.

Bréma - Frankfurt: 3 - 0

A Frankfurt nagy, de nem kiütéses verésbe fut bele Brémában. A Brémának már felesleges ötösével rúgnia a gólokat, elég lesz három is, így sem lesznek bajnokok.

Nürnberg - Hamburg: 2 - 2

A Nürnberg nagy hibája ebben az idényben a helyzetkihasználás. A kupadöntő miatt biztos a helyük az UEFA-kupában, így nagy tétje ennek a mecsnek nem lesz, ellazulnak, és több gól is lesz, elöl hátul egyaránt.

Hertha - Leverkusen: 1 - 1

A Leverkusennek is kéne a győzelem, de a Berlin sem folytathatja tovább az imázsrombolást, legalább egy döntetlen kell nekik.

Bochum - Stuttgart: 2 - 3

A Stuttgartnak mindenképp nyernie kell, a Bochumnak pedig az UEFA / intertotó kupás esélyek miatt kellene nyerni. Ezúttal ők is kitámadnak, a Stuttgart pedig a nyílt sisakos játszmában erősebbnek bizonyul majd.

Bielefeld - Hannover: 2 - 4

A Bielefeldnek nem létkérdés már a győzelem, ugyebár ez az idény utolsó hazai meccse, próbálnak majd látványosan játszani, de a Hannover sokkal jobb ebben a műfajban.

Aachen - Wolfsburg: 0 - 0

Egy szégyenteljes gólnélküli győzelem lesz ez a Wolfsburg részéről, amivel a sokkal rosszabb gólkülönbséggel bíró Aachen kiesése biztossá válik.

Mainz - Mönchengladbach: 5 - 2

Kiesettek "rangadója". Teljesen kiszámíthatatlan az eredmény alakulása. A 'Gladbach nem  rugott, és nem is kapott sűrűn két gólnál többet,  ezen az edzőmeccsen viszont szerintem más lesz a helyzet.

Cottbus - Bayern: 1 - 4

A Cottbus is meg a Bayern is ugyanabban a cipőben jár igaz ellentétes okokból: a Cottbus játékosai megkaptak már minden prémiumot a bentmaradásért, az őszinteség illuziója miatt illene valami produkálni, a Bayernnél pedig a kudarcok miatt senki semmilyen prémiumot nem fog már kapni, náluk is csak a csapat morális tartásának képe a tét. Érdekes lesz megtudni, hogy melyik csapatban játékosaiban több a kurázsi: az Európa legszegényebb országaiból és a harmadik világból verbuvált zsoldoscsapatéban, vagy a luxuszsoldosokéban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr5974615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása