HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Aachen - Dortmund : 1 - 4

2007.04.07. 18:39 agymosott

Igen, igen, igen!

De nem, nem, nem, még nem maradtunk bent. A Mission Impossible első részét forgattuk le sikeresen. A neheze még csak most jön. Még mindig nagyon rosszak a kilátások, még mindig bravúr lenne a bentmaradás.

Azért szép volt. Wörns lőtte az első gólt, használt a fikázás. (igaz, eddig sem az ellenfél kapuja előtt voltak gondok vele) Mindenesetre akkor mondanám, hogy Valdez egy utolsó szar nulla. Hátha használ neki is, és így a bajnokság vége felé közeledve megszerzi első gólját. Ma is ziccert rontott. Igaz, Frei is lőhetett volna négyet, de ő legalább a helyzeteinek a felét belőtte. Ma akár még jobban is lehetett volna javítani a gólarányon, ami egyébként még döntő lehet, hiszen hihetetlen módon a hetedik és a tizenhetedik között mindössze 5 pont a különbség, hat fordulóval a vége előtt. Egyszerűen elképesztő, ilyen azóta nem volt amióta a Bundesligával foglalkozom, és az nem tegnap kezdődöt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr5555789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása