HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Bochum - Dortmund: 2-0; Dortmund - Nürnberg: 0-0; Bielefeld - Dortmund 1:0

2007.03.31. 01:29 agymosott

A blogom babonás mellőzése nem javított a csapat teljesítményén. A papíron nyerhetőbb meccseinket elveszítettük. A számolgatás és a vészmadárkodás ideje lejárt. Most már csak a csodában való töretlen hit segíthet. Mibe helyezhetjük bizalmunkat?

Vesztes helyzetben vagyunk, ahonnan már csak nyerni lehet. A következő ellenfél az Aachen. A többi kiscsapattal ellentétben ők nem romboló-focit játszanak, technikásak, építenek, ami nekünk fekszik, és már nagyjából túlvannak a kiesés elleni harc nehezén. Elbízhatják magukat, a rossz formában levő Dortmund jön hozzájuk, akik idegenben időtlen idők óta nem szereztek pontot. Itt a nagy lehetőség a meglepetésre. Ha pedig ez sikerül, jöhet a Bréma elleni hazai meccs, ahol az Aachen elleni győzelemmel új önbizalomra lelt csapat megismétli őszi teljesítményét. A Bréma mindig jó egy váratlan vereségre. Amúgyis, túl rég kaptak már ki. Itt lesz a nagy alkalom. Ha ez megvan, akkor lendületből elhozzuk Berlinből a pontokat, úgyis, ők árnyékuk őszi önmaguknak, az uefa kupáról már leszakadtak, a kiesés elleni harchoz még túl jók, nincsenek motiválva. És már kint is van a fejünk a vízből, a  Wolfsburg nem bír lenyomni minket, kihúzzuk egy döntetlennel, a Frankfurtot megverjük hazai pályán, aztán Schalke is csak egy pontot hoz el tőlünk, az utolsó fordulóban meg már a bentmaradás nyugodt tudatában ikszelünk le a Leverkusennel.

Hit - ennyit tehetünk. Nem csak szlogen, nincs más választás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr952870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása