HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Dortmund - Wolfsburg 1:0

2006.12.02. 21:00 agymosott

bár a nap híre az előző bejegyzésben szerepel, azért ne feledkezzünk meg a meccsről sem, pláne, hogy végre sikerült nyerni hazai pályán is. mivel nem adták egyik általam fogható csatornán sem, ezért a kicker netes közvetítését olvastam, és innen sejtem csak, hogy ismét borzalmas szenvedéseknek voltak kitéve szurkolótársaim. az idei szezonban védekező felfogású csapatok ellen csak egyszer sikerült nyerni, idegenben a cottbus ellen, márpedig a wolfsburgról mindent elmond, hogy a 15 meccsen lőtt 10(!) góljával 19 pontot szerzett. mivel a híradásokban a volkswagen gyár kasszájából összevásárolt csapat támadásairól egyáltalán nem esett szó, feltételezhető, hogy deklaráltan az egy pontra hajtottak. és jól megszívták az antifutballt, mert mikor már teljesítettnek tűnt a feladat, akkor kapták be a gólt. smolarek fejelte tinga beadása után, a 91. percben.

smolarek jó formában van, a lengyel válogatott színeiben pár héttel ezelőtt egymaga verte le az eb-selejtezőn portugáliát, és a rossz idénykezdés után ez már az ötödik bajnoki találata volt. ami pedig az idén érkezett tingát illeti, úgy tűnik, sikerül a beilleszkedése, amire égető szükség is van a középpályán uralkodó viszonyokat figyelembe véve. erről majd szintén később bővebben.

2 komment

Címkék: bundesliga wolfsburg smolarek tinga győzelem

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr8120651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agymosott 2006.12.03. 18:01:32

á, te biztos egy csalódott wolfsburg-fan vagy. szopó.
süti beállítások módosítása