HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

totó helyett

2007.04.14. 14:33 agymosott

Nem olyan régen indult egy elég jó fociblog, a Nou San Trafford. A jóslást ezennel lenyúlom, a német focival úgysem foglalkoznak.

Tehát:

Mainz - Schalke

2:2 - Újabb pontokat veszteget a Schalke, hiába van nekik a legjobban összerakott csapatuk, hiába játszanak ők a legstabilabban, az utóbbi évek lúzersége megint kifog rajtuk. Mohammed Zidan lövi a mainziak mindkét gólját.

Cottbus - Wolfsburg

1:1 - A helyezések alapján ez is kiesési rangadó, bár én nem tartom valószínűnek, hogy a végén a Wolfsburgnak az utolsó háromban végezzen. Túlságosan is jó játékosokból áll a csapat, mégha lélektelen és rossz is a játékuk, profik. Marcelinho ezúttal is benne lesz a gólban, ami viszont a szívos  Cottbus ellen csak egy döntetlenre elég. Valamelyik román lövi a hazaiak gólját.

Nürnberg - Aachen

2:0 - Szarban van az Aachen, és most még nagyobb szarba fog kerülni. Saenko és Schroth a két gólszerző.

Bochum - Hertha

1:1 - Ez is kiesési rangadó, ami nem annyira meglepő, mivel a mezőny kétharmada a kiesés ellen kűzd. A Bochum sokkal jobb formában van, de az új edzővel mégis sikerül egy pontot elcsennie a nyilvánvalóan jobb játékosokból álló Berlinnek.

Bielefeld - Frankfurt

2:1 - Ennek a meccsnek az eredménye igazából megtippelhetetlen. Az viszont könnyen elképzelhető, hogy a vesztes kiesik. Csak a hazai pálya előnye miatt tippelek a Bielefeldre.

Stuttgart - Hannover

4:1 - A Hannover kicsit elbízta magát, ezzel a vereséggel azonban ők is csatlakozni fognak a kiesésre jó eséllyel pályáza csapatok közé. Ha mégis sikerülne pontot szerezniük, akkor viszont végleg megkönnyebbülhetnek.

Bayern München - Leverkusen

3:2 - A Leverkusen nagyon nagy pofonokat kapott az elmúlt hetekben, az Osasuna ellen elszenvedett verést jó ideig emlegetik még, de most még nem sikerül jóvátenni. Hiába játszanak majd bátran, a Bayern az igazi, unalmas örök nyertesek nyugalmával a bajnoki cím közvetlen közelébe kerülhet. A Leverkusennek a vereség az uefa-kupás helyezésébe kerül.

Dortmund - Bremen

Nem tippelek, babona.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr258517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása