HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Zweite Liga, Wir kommen!

2007.04.04. 00:19 agymosott

Egyébként meg nem tudom, mennyi értelme van erőltetni a hitet. Anno 1994-ben, kikapcsoltam a tévét dühömben, amikor a La Coruna elleni meccs hosszabbításában kiegyenlítettek a spanyolok, és a Dortmundnak pár perce maradt rá, hogy két gólt lőjön. És ugyebár hiba volt.




Azóta kerülöm az ilyen helyzeteket, mindig megnézek mindent. De lehet, hogy itt az idő, hogy feladjam. Sajnos az Aachen jobb csapat jelenleg, és aligha bízták el magukat, még nem maradtak bent ők sem, szóval hajtani fognak. Nem lesz ebből győzelem, csak max. egy döntetlen, ami most már tényleg haszontalan szinte. Kezdek megbékélni a másodosztály gondolatával, még akkor is, ha rémálmaim vannak hetek óta, halál komolyan. A presztízsveszteség persze fáj, de ezen kívül csak egy dolog nehezen elfogadható, hogy egyetlen épkézláb játékosunk, Alexander Frei, akinek a személyében végre sikerült egy igazi klasszis csatárt szerződtetni, biztosan le fog lépni. A többiekért nem kár.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr4654399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása