HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Hannover - Dortmund - 4:2

2007.02.24. 17:54 agymosott

valahol sajnálom, hogy sikerült szépíteni az utolsó öt percben 4:0-ról 4:2-re, így megint el lehet bagatellizálni a helyzetet. pedig ha tetszik, ha nem, itt a bentmaradás a tét, és jó lenne, ha ezt mindenki tudomásul venné.

egyébként itt már fejeknek kell hullania. és nem röberének, bár jó esély van rá, hogy repülni fog az edző, hanem elsősorban a sportigazgató zorcénak. klasszis játékos volt meg minden, de az már az amoroso-affér idején kiderült, hogy nem bírja kezelni a kényes helyzeteket, márpedig a klasszis játékosok majdnem mindig kényes esetek. az pedig önmagáért beszél, hogy mind a 2005/2006-os, mind a 2006/2007-es idény legrosszabbul sikerült igazolása (nem a dortmund, hanem a bundesliga egészében) az ő nevéhez fűződik (buckley és valdez). buckley negyedmillió euró volt csak, és alapember a korábbi csapatában, szóval sok minden szólt mellette, és végülis azon kívül hogy nem csinált semmit, nagy károkat nem okozott. a több mint 4 millió euróért a bréma kispadjáról igazolt nelson valdez viszont mind fizikai, mind szellemi képességeinek szempontjából végleg leszerepelt, szinte egymagában veszítette el ezt a meccset (kihagyott helyzetek, tizenegyes okozása nulla-nullánál, kiállítás labdaelrúgásért).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr2339923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása