HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Mainz - Dortmund - 1:0

2007.02.01. 00:03 agymosott

számítottam erre, mondjuk egy 1:1-et valószínübbnek tartottam. hiába van új edző, csodát ő sem tud tenni, márpedig ezzel a középpályával arra volna szükség. oké, a bayern ellen érezhető volt egy törekvés a látványosabb, támadóbb játékra, dede és degen, a két szélsőhátvéd bátrabban ment fel a támadásokkal, de ez nem helyettesíti a kreatív támadó középpályát, csak kiegészíti azt.

amúgy, már csak azért sem ért ez meglepetésként, mert ebben a szezonban már a brémát és a stuttgartot is képesek voltunk legyőzni, úgy, hogy utána kiesőjelöltek ellen szenvedjünk. ez is a középpálya milyenségéből fakad, nem valamiféle átok, vagy pech. rombolni tudunk, a mainz és a bochum, vagy a mönchengladbach játékában viszont nincs sok rombolnivaló.

a kérdés most az, hogy kit szemel ki a vezetőség erre a posztra a következő idényre. ha a hamburg kiesik, jöhetne mondjuk van der vaart. úgy tudom, anno volt vele is kontakt, mielőtt még oda írt volna alá. schaludraff (aachen) mindenesetre a bayernhez megy. fúj. pedig ő jó lett volna. a bundesligából más nem nagyon jut eszembe. hah, huszti mondjuk három gólpasszt adott ma, de neki kicsit stabilizálni kéne ezt a teljesítményt, az előző fordulóban ugyanis például eladott pár labdát, mást nem nagyon csinált, le is cserélték.

ha vannak tippjeitek, írjátok meg. majd benyújtjuk a petíciót watzkééknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr2332630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása