HTML

Borussia Dortmund undsoweiter...

egy dortmundbuzi fociblogja. főleg a dortmundról, kicsit a bundesligáról és kicsit a fociról általában.

Friss topikok

Bert van Marwijk - 2004-2007

2006.12.02. 19:13 agymosott

vége (lesz) a holland időszámításnak dortmundban. van marwijknek 2007 június harmincadikával annyi. amikor indult a blog, azaz harminc perccel ezelőtt, még nem lehetett biztosan tudni, de most már tény.

én azt mondom, helyes volt a döntés. az persze furcsának tűnhet, hogy nem azonnali hatállyal szakadt vége a kapcsolatnak, de én üdvözlöm az eljárást, ez is bizonyítja, hogy az új vezetés szereti a tiszta vizet a pohárban, nem hiteget, nem hazudozik. (elődeikről lesz még mit mesélni) így most nyugodtan és nyíltan lehet tárgyalni az utódjelöltekkel. a német újságok szerint az elsőszámú esélyes thomas von heesen, az arminia bielefeld edzője. (róla és a van marwijk-korszakról később majd bővebben) biztosra vehető az is, hogy napokon belől elő fog kerülni ottmar hitzfeld neve is, na vajon miért.

ami meg az idény hátralevő részét illeti, van marwijknak nincs oka arra, hogy kevésbé legyen motivált, elvégre új állást keres. kellhet ennél jobb motiváció? egyébként a chelsea-nél is bevált az előre beharangozott váltás pár éve, mourinho előtt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: van marwijk edzőváltás

A bejegyzés trackback címe:

https://borussia.blog.hu/api/trackback/id/tr3220634

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: simply click the up coming website 2017.10.11. 04:07:03

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása